Selasa, 29 Mac 2011

First for Egypt!!!

SALAM...sElamat bersua kembali dalam rancangan Joe Jambul!!!!

HAHAHAHAHHAHA..
.saje je nk trick!!! uhuhhu
Sorila lama tak update blog...seem its like new semester has just started so I'm quite busy rite now...

N the condition kat sini mcm lebih ok than before la...more bersih n people r more polite (maybe da lepas bengang kowt). BUT SEDIH GAKLA...my NIKE shoes tetibe jer ilang (T___T)takpela redha jer!!! BTW thank kengkwan yg doakan keselamatan kitorg aritu dan semoga mendoakan keselamatan kami yg dah balik sini balik....

OK!!!

today just nk ckp pasal application yg ada for iPhone...

nak tau ape???? inilah Smule!!! for those yg ade iPhone/iPod/iPad downloadlah cepat2 best tau!!!


apps ni telah menyebabkan banyak kerja2 yg tergendala...

i think that tujuan apps ni dprkenalkan maybe nk bagi org2 yg tak sedap nyanyi like me utk try nasib nk jadik artis!!! pergghhh berangan tuh!!!
maybe for those yg tkde brg2 apple nih......korg g la sruh kwan2 korg yg ade tu download apps nih...pastu korg try...best tau!!!

SELAMAT MENCUBA!!!!

2 ulasan:

  1. bestnye karoke kat mane2 pun boleh!

    BalasPadam
  2. btul!!! best giler menatang alah ni!!!

    BalasPadam