Selasa, 18 Mac 2014

Dream Park: First time in 4 1/2 years


Just wanna say Hi!!!

Lama dah x update blog ni...rasanya post yg kt bawah tu pun dah almost setahun yg lepas. So arini bolehlah dikatakan titik bermulanya nk tulis blog balik kot. Maybe sbb ade org yg dah tido blognya pun aktif kmbali.
So arini nk cerita pasal lawatan sambil mengisi masa lapang yg tertiba ada time cuti emergency aritu (kat Egypt ni ada byk cuti2 tergempar...ala mcm x biasa)

So nk dijadikan cerita, on 1/3/2014 aritu ada lawatan ke DreamPark kt Cairo. Lawatan ni student yg organized under Yalla Foundation. Klau nk baca apa yang dorg ni buat g baca kt link ni
Yalla Foundation. So kitorg kumpul kat Gamie Ibrahim at 830 am. Then naik bas g Cairo.
Nak dijadikan cerita, bas ni xdela ok sgt....so si Danial (my friend) agakla bad mood on that day.. Kitorg siap plan nk crash kt ARMA (ni kira macam Malaysian Hall la kt Egypt ni) if kitorg xdpt naik train blk Alex balik.

bajet Hollywood x tmpt ni?? Hahaha

Kitorg sampai kt DreamPark ni around pkul 12 tgh hari. It should be winter in egypt but on that particular day...the weather is quite hot. So mcm x best sgtla weather dia. FYI, caj masuk kt tmpat ni murah je (50 LE = RM 25), tapi korg jgn terpedaya ekk...almost sume ride kat dlm tu kene bayar extra lagi. Biasala, macam AirAsia skit...sume nk charge OPPSSS

makcik arab yang annoying

So dipendekkan cerita, at least wlaupun x brape best compare ngan Universal Studio.....at least dpt kwn baru kat situ n dpt jgk support Yalla Foundation utk program dorg....

Ok, sampai di sini dulu ekk.....da lama x tulis karangan...rasa sengal plak otak ni...hahhaha
See u soo....InsyaAllah

2 ulasan:

  1. GG momo. dah kembali, wuuu

    BalasPadam
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam