Sabtu, 22 Mac 2014

Love u Mom like......FOREVER

Dulu kita selalu dengar syurga tu kat bawah telapak kaki ibu...betul ke?? Pernah jugak satu hari tu (waktu kecik2la) saja2 nk try tgok kat kaki mak, betul ke ada syurga...xde keje kan...of course la xde....hahahaha...but bila da besar panjang ni barula paham maksud syurga kat bawah telapak kaki ibu...

Back to the main point, so today 22 March is the best day i hope for insan yang bernama Noraini Mohd Amin...as your third son yg obviously agak berat dan susah untuk dilahirkan kedunia ni...tiada sebarang bentuk material yg mampu diberi tatkala tiba hari ni...nk buat macam mana kan study lagi...walaupun jarak dan masa memisahkan kita...tapi takpe itu semua tak penting dan bukan halangan utk kita bersama obviously next winter/summer break.....if i were beside you now I will hug and kiss u.....n this is the only thing yg mampu anakmu yg manja ini cakap from deep inside his heart....HAPPY BIRTHDAY EMAK!!!! I LOVE YOU!!!! ♥♥♥



I know that you will not read this cause u dont have the password to access your own facebook...but i just want to express my love toward you... there's nothing is comparable to your love toward me, but in addition i just want you to know that there's no other girls or women I LOVE more than you.....

p/s: sorry girls MOM first then come yours

"ya Allah panjangkanlah umur ibuku agar aku boleh berbakti padanya, berkatilah kehidupannya, janganlah kau sakitinya, sayangilah dia sebagaimana dia mengasihiku ya Allah....ya Allah tetapkanlah hatiku untuk menyayanginya, jauhkanlah aku dari sifat-sifat anak derhaka, rahmati kehidupan kami sekeluarga ya Allah...Semoga kami dapat bersama-sama di syurga kelak'', amin ya Rabb.... 

1 ulasan:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam